HELP ONzE ZAAL IN ZIJN OUDE LUISTER TE HERSTELLEN


en die heerlijke, bekoorlijke sfeer niet alleen te behouden, maar te versterken!

Kijk eens naar deze foto: regisseur Wouter Hasebos maakte afgelopen jaar voor de NTR een prachtig muzikaal portret van Eric Vloeimans in het Beauforthuis*. Hij liet  de zaal in zijn ruwe, ongepolijste vorm zien. De achtergordijnen open en de prachtige gotische ramen in het zicht en weerspiegeld op de klep van de vleugel. Kort daarna overleed Wouter. Wij zien het Beauforthuis graag door zijn ogen en hij gaf ons extra inspiratie voor de komende renovatie.

zaalrenovatie
we zijn inmiddels een heel eind!

 

* De hele film is te bekijken op UitzendingGemist.nl

wat gaan we doen?

Na 25 jaar raakt alles op en zijn we echt aan renovatie toe. De kerkzaal moet weer zoveel mogelijk zichzelf worden, met maximale flexibiliteit van podium, lampen en gordijnen. Geen ‘black box’, maar een zaal met karakter waarin het gebogen plafond, de prachtige kerkramen en, niet te vergeten, de uitstekende akoestiek optimaal tot hun recht komen. En waarin we eindelijk ook weer het zicht op het bos terug krijgen, door de kerkdeuren, en ook de twee zuid-ramen weer vol in het zicht komen.

Wij willen een zaal met persoonlijkheid, eenvoudige versterking (laat de akoestiek zijn werk maar doen) en zoveel mogelijk gebruik maken van natuurlijk licht.
En daarbij passen dan ook eenvoudige voorstellingen, verzorgd door bijzondere artiesten met een bijzonder reportoire die helemaal tot hun recht komen in onze zaal.

Goed plan? Kijk dan gauw op de pagina GEEFWET hoe u, met een grote bijdrage van de fiscus, kunt helpen!

 


website: frankma / autobahn